Wij richten ons op de civiele en bestuursrechtelijke praktijk

Adelmeijer Hoyng Advocaten is een van de grotere advocatenkantoren in Limburg en richt zich op de civiele en bestuursrechtelijke praktijk. Het kantoor heeft ruime ervaring op het gebied van onder meer ondernemingsrecht, contractenrecht, insolventierecht, arbeidsrecht, huurrecht, onroerend goed-recht, bouwrecht, bestuursrecht, aanbestedingsrecht, verzekeringsrecht, gezondheidsrecht, aansprakelijkheidsrecht en het recht van de intellectuele eigendom.

Voor ondernemingen, overheden en instellingen

Wij richten ons met name op (MKB en grotere) ondernemingen, (semi-) overheden en instellingen, zowel in de profit als in de non-profit sector. Ook staan wij regelmatig particulieren bij.


Vestigingen

Maastricht en Roermond

Onze mensen

Expertise en samenwerking

Specialisaties

Gericht op ondernemingen, overheden en instellingen

Recent nieuws van Adelmeijer Hoyng Advocaten

Recente nieuwsberichten

Nazorg bij medische incidenten

Volgens de Amsterdamse tuchtrechter heeft de zorgverlener ook een verantwoordelijkheid bij de financiële afwikkeling van een incident.


De curator en onderhuur

Uw huurder gaat failliet en de curator geeft het gehuurde in strijd met de huurovereenkomst in gebruik aan een derde. Wat kunt u doen?


Nabootsen mag! Tenzij…

In de concurrentiestrijd mag men producten maken die veel lijken op (succesvolle) producten van een ander. Men mag daar zelfs ver in gaan. Maar er zijn grenzen.


Afkoelingsperiode in faillissement

Misschien wordt u wel eens geconfronteerd met het faillissement van een afnemer/schuldenaar en krijgt u dan van de curator te horen dat u (voorlopig) uw goederen niet terugkrijgt. Hoe komt dat?


Abonneren op onze Nieuwsupdate